beoordelingen

37 berichten, 4 pagina's 
13-10-2019
Geplaatst door: Yolanda, Nicky en Rosalie

8 t/m 11 oktober 2019

We hebben het heerlijk gehad deze paar dagen!
Een fijn en ruim appartement voorzien van alle luxe. Een perfecte plek om te verblijven terwijl we ondertussen tijd hebben kunnen doorbrengen met onze vrienden Lotty & Rob van restaurant NouLou. Dank! Liefs, Yolanda, Nicky en baby Rosalie in gîte Anis.

06-09-2019
Geplaatst door: Marcel en Andrea

Gastvrij!

We starten een relaxte wandeling vanaf t pleintje van St Denis. Na een onverwacht leuk gesprek met Rob op t terras spreken we af zeker nog eens langs te komen om te lunchen of dineren. De wandeling verloopt zeer spoedig en jawel hoor er zitten nog mensen op t terras. Rob nodigt ons toch gastvrij uit terwijl het bijna sluitingstijd is. We zitten er heerlijk rustig, voelt heel authentiek en wat smaken de appelcrumble met ijs en de kaasplank overheerlijk! Een aanrader! Tot binnenkort! Marcel en Andrea , Etten Leur , Nederland.

21-08-2019
Geplaatst door: Asea, Vallérie, Vallie & Eva

3 t/m 10 augustus 2019, gîte Anis

Wij hadden de eer om als een van de allereersten te verblijven in gîte Anis te Saint-Denis. Wat een geweldig appartementje & supervriendelijke gastheer & - vrouw. Wij hebben in ieder geval enorm genoten van onze vakantie & komen graag nog eens terug! Veel liefs, Asea, Vallérie, Vallie en Eva uit Leuven.

20-08-2019
Geplaatst door: Roos, Bernard en Léanne

Verblijf 12 t/m 19 augustus 2019, Anis

Lieve Richard en Marjan, wat hebben wij genoten van en in jullie gite Anis! Smaakvol ingericht, van alle gemakken voorzien. Op een prachtige locatie in een gezellig Frans dorpje. Trots kunnen en mogen jullie zijn op het eindresultaat. Wij hebben respect voor jullie harde werk, inzet, inzicht en uitvoering om dit tot een "un petit paradis sous le soleil" te maken. Wij zijn trots dat we tot een van de eerste hier hebben mogen verblijven. We hebben genoten van de uitstapjes, oa: Nîmes, St. Marie sur la Mer, La Roque sur Cèze. De vele plaatselijke markten, van jullie gastvrijheid, tijd en aandacht. Lieve mensen, merci beaucoup! Bonne chance avec votre NouLou. Dikke kus, Bernard, Léanne en Roos.

16-08-2019
Geplaatst door: Femmy en Frank

5 t/m 12 augustus 2019, Romarin

Beste Marjan en Richard,
Waar we normaal gesproken fanatieke kampeerders zijn, hebben we dit jaar gekozen voor een (last-minute) verblijf in jullie gîte Romarin in Saint-Denis. De luxe gîte en het bijbehorend dakterras is ons uitstekend bevallen. Jullie hebben werkelijk aan alles gedacht en doen er alles aan om jullie gasten het naar hun zin te maken. Na diverse stedentrips, marktjes, strandbezoekjes en kanotripjes is er voor ons een eind gekomen aan onze vakantie. We zijn ervan overtuigd dat de gîtes (zeker in combinatie met het levendige restaurant!) een succes gaat worden! Dank voor de goede zorgen en tot ziens! Groetjes, Frank en Femmy

03-08-2019
Geplaatst door: Ellen en Wil

30 juli t/m 2 augustus 2019, gîte Romarin

Lieve Richard en Marjan,
Een mini vakantie op een grootse plek! Wat is het hier mooi geworden, een juweeltje verstopt achter de kerk met het meest idyllische terras wat je je maar kunt wensen. Zowel op het terras als binnen, alles tot in de puntjes verzorgd! Met oog voor detail is er een zeer rustgevende sfeer gecreëerd. Enorm bedankt voor de hartelijke ontvangst, wij wensen alle gasten die hier nog komen net zo'n fijn verblijf toe als wij hebben gehad. Dikke kus voor jullie vieren, Ellen en Wil.

01-08-2019
Geplaatst door: Thomas, Elisa, Jince en Iris

10 dagen juli 2019

Door een oproep op Facebook, zonder dat er foto's beschikbaar waren hier terecht gekomen. Geen seconde spijt gehad - zowel de appartementen als de locatie waren helemaal top! Hard gewerkt! We hebben een heerlijke 10 dagen gehad. Zwemmen, afkoelen in de verschillende grotten, kanoën en genieten van de omgeving. Bedankt voor de bijzondere plek! Thoma van Maaren / Erg gezellige plek! Ook een enorm leuk dorpje en de katten in het dorpje zijn erg aardig. Het strandje was heerlijk! Elisa van Maaren (18 jaar) / Zeer leuke plek, aardige mensen. Erg genoten van het strandje. Kortom erg leuk. Bedankt voor de gastvrijheid! Jince van Maaren (16 jaar) / Lieve Richard en Marjan, wat hebben jullie een heerlijke plek gemaakt! De gîtes zijn met veel liefde opgeknapt en ingericht, dat zie je aan alles. De omgeving is prachtig en er is voor iedereen genoeg te doen in de buurt. Dank dat wij jullie eerste bezoekers mochten zijn! Iris Koopman