beoordelingen

81 berichten, 9 pagina's 
« 
05-08-2022
Geplaatst door: Vero & Beno

gîte Anis, 25 t/m 31 juli 2022

Vielen lieben Dank, für den schönen Aufenhalt in dieser gemütlichten Wohnung. Wir haben sehr viel Spass erlebt und viele Städte gesehen. Es wird eine sehr schöne Erinnering bleiben. För alles nochmal Danke schön auch für die Fahrräder. Wir komen wieder.

24-07-2022
Geplaatst door: Lotte en Simon

11 t/m 24 juli 2022, gîte Lavande

Wauw! Wat een fantastisch verblijf hebben wij hier in gîte Lavande gehad. De afgelopen twee weken vormde de perfecte uitvalsbasis voor onze leuke uitstapjes. Dankzij de fietsen konden we ons met het warme weer telkens snel verfrissen in het gezellige riviertje. Toen we hier aankwamen zagen we al snel dat het hier allemaal pico bello in orde was, er was werkelijk aan alles gedacht! Als je toch een probleem had of je had iets nodig, dan kon je ze ook steeds bereiken en losten zij het voor je op. Daarbuiten zijn het ook heel fijne mensen! Het terras had uitzicht op de kerktoren en een mythisch standbeeld dat er naast stond, geweldig! We danken Richard en Marjan om ons deze mooie vakantie te bezorgen!

24-07-2022
Geplaatst door: Familie Van Vliet

23 juli 2022, gîte Anis

We hebben genoten van de prachtige omgevingen alle mooie plekken om te zwemmen. Het appartement Anis was heel fijn om te verblijven. Alle benodigdheden zijn aanwezig. En het is heel smaakvol ingericht, het was genieten! Succes met alles in jullie onderneming.

19-07-2022
Geplaatst door: Frans en Petra

juli 20200 gîte Romarin

We hebben genoten van ons verblijf in gîte Romarin in het mooie plaatsje St. Denis. Alles hier bevalt ons, de met veel smaak en zorg ingerichte gîte. Het authentieke dorpje met de mooie kerk. Vanaf het terras genieten van de zwaluwen die hier gelukkig nog rondvliegen. De mooie omgeving, de prachtige plaatsen in de nabije omgeving. De rivier op loopafstand. Het was een feestje om hier te zijn. We merkten bij jullie het plezier om het project Saint-Denis tot een succes te maken.

20-06-2022
Geplaatst door: Clode et Brigitte

Romarin, 30 Mai 2022

À cette période l’ambiance est calme et nous avons eu un temps magnifique.
Accueil chaleureux.
Gîte parfait – Terrasse de rêve.

20-06-2022
Geplaatst door: Daniel et Paulette

30 Mai Anis

On ferme d’un long voyage le récompense; le décor sublime des monts de l’Ardeche et de leur sommets.
Pour éviter dans ce superbe petit village qui respire le calme et la sérénité.
Deux gîtes qui nous ont enchantés. Seuls mouvements visibles : le vol des hirondelles.
L’accueil des propriétaires est remarquable.
Les gîtes superbement aménagés !!
Nous nous reverrons sans doute, car nous allons nous installer à St Sauveur.
Merci pour ce séjouragréable.

20-06-2022
Geplaatst door: Manfred, Sabine, Samuel

Romarin 19 juni 2022

Ein herzliches ‘Vergelt’s Gott’ für unseren Aufenthalt in diesem liebesvoll ausgestatteten Appartement in einer wundervollen Umgebung. Ein wirklich schöner Platz zum Touren in der Umgebung zu unternehmen.

22-04-2022
Geplaatst door: David et Nathalia

Romarin, 15 - 18 Avril 2022

Séjour trés agréable, un acceuil trés chaleureux. Merci pour tous!

22-04-2022
Geplaatst door: Anne et Thierry et amis

Anis, 15 - 21 Avril 2022

Trés agréable sejour dans votre gîte ai nous nous sertons comme à la maison. Merci pour votre acceuil chaleureux!
A trés bientôt cerainement!

06-10-2021
Geplaatst door: Freek en Miriam

19 t/m 29 september 2021 Romarin

Hier aangekomen op de 19e september en we voelden ons gelijk thuis. Wat een leuke gîtes! Met leuke dorpjes Barjac en Saint-Ambroix op fietsafstand. In de beide plaatsjes hebben we de markt bezocht (leuk!) en ook het kasteel in de buurt bekeken. Kortom: een heerlijke 10 dagen waar we het Frankrijk gevoel weer heerlijk konden proeven en ervaren na een "opgesloten-gevoel" van in Nederland verblijven tijdens de Corona-tijd. Ook in het restaurant beneden heerlijk gegeten. St. Denis is een uitvalsbasis bij uitstek om de omgeving te verkennen en als de gastvrijheid overal als bij Richard en Marjan zou zijn, zouden veel mensen gauw om zijn! Wat ons betreft doen we mondelinge reclame voor jullie! Bedankt voor de gastvrijheid en misschien tot een volgend bezoek!